Salgs- og leveringsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.mywooddesign.dk 

www.mywooddesign.dk ejes af My Wood Design, CVR-nr. 40151702, adresse Rørkær 38, 2765 Smørum, tlf. 28448557.

Betaling og levering

Betaling
Alle vores priser er angivet i DKK og er inklusive 25% moms. Du kan betale med VISA kort, Dankort eller Mastercard. Når du har tastet dine leveringsoplysninger ind, vil du blive bedt om at taste dine kort oplysninger ind. Hvis du har nogle spørgsmål til betalingen, så skriv til os på kontakt@mywooddesign.dk

Beløbet trækkes så snart din ordre er påbegyndt.

Fri fragt
Vi tilbyder fri fragt ved køb over DKK 450,-.
Fragt fra 39 kr.

PostNord eller Dao 
Levering sker med PostNord eller Dao til pakkeshop.

Track & Trace
Når din pakke er afsendt fra My Wood Design sender vi dig et Track & Trace nr. så du kan følge din pakke.  

Fortrydelsesret

Returnering af produkter
OBS: Alle produkter som er lavet med personlig tekst eller navn kan ikke returneres.
My Wood Design yder 14 dages fuld returret på alle produkter undtagen produkter med navn eller personlig tekst. De 14 dage tæller fra den dag varen modtages. Varen kan frit returneres, blot den er i samme stand som da den blev modtaget. Returfragten for varen der returneres skal betales af kunden. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen vil vi indenfor 5 hverdage refundere købsbeløbet til din konto. Man kan også fortryde sit køb, ved at nægte at modtage varen fra postmanden, så returneres den automatisk. Husk altid at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er sendt retur til os.
Hvis kunden har fortrudt sit køb og vil havde bytte produktet til et andet produkt skal kunden selv betale for returfragten og fragt for det nye produkt.

Returadressen er: My Wood Design, Rørkær 38, 2765 Smørum

Reklamation
Alle varer er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen som er opstået inden 24 måneder efter købet. My Wood Design forpligtiger sig til at få varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage betalt afhængigt af situation. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Alle træprodukter laves i et naturmateriale. Derfor kan der forekommer små knaster og mørkere områder i træet på produktet ved udskæring. Vores træprodukter er ikke børnelegetøj og skal behandles med forsigtighed.

Ved en reklamation bedes du gøre følgende
Send en e-mail til kontakt@mywooddesignt.dk med følgende oplysninger:

Navn,
Ordrenummer,
Beskrivelse af fejlen.

Selve varen skal være tilbage i vores hænder igen. Da vi skal kunne se hvilken fejl det er der er tale om.
Husk at gemme dit ordrenummer til brug ved reklamationer.

Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.